Loading...

Ontspanner antargaz Clip-on 27mm 37mbar type 634

 38,00

Ontspanner antargaz Clip-on 27mm 37mbar type 634

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Ontspanner antargaz Clip-on 27mm 37mbar type 634

compatibel : calypso, cube en cocoon

De “Ontspanner Antargaz Clip-on 27mm 37mbar type 634” is een type gasregelaar die vaak gebruikt wordt met propaan gasflessen. Laten we de componenten ervan uitleggen:

  1. Ontspanner (Regelaar): Dit is een apparaat dat de hoge druk van het gas in de fles vermindert naar een lagere, bruikbare druk voor apparaten.
  2. Antargaz: Een merknaam die bekend staat om het leveren van gasoplossingen, vooral in de vorm van flessengas voor verwarming, koken en andere toepassingen.
  3. Clip-on: Dit type regelaar wordt bevestigd aan de gasfles via een kliksysteem, wat het makkelijk maakt om de regelaar aan en af te koppelen.
  4. 27mm: Dit geeft de diameter aan van de aansluiting op de gasfles waar de regelaar op wordt bevestigd. Dit is specifiek voor het type gasfles dat wordt gebruikt.
  5. 37mbar: Dit geeft de uitgangsdruk van het gas aan nadat het door de regelaar is gegaan. mbar staat voor millibar, een eenheid van druk.
  6. Type 634: Dit is het model of het specifieke typenummer van de regelaar.

De “Ontspanner Antargaz Clip-on 27mm 37mbar type 634” is geschikt voor gasflessen met een 27mm klepaansluiting. Dit type aansluiting is specifiek ontworpen voor gebruik met bepaalde propaan- of butaangasflessen. In Nederland en België zijn dit vaak de volgende soorten flessen:

  1. Antargaz flessen: Veel van de gasflessen van het merk Antargaz hebben een 27mm clip-on aansluiting. Dit zijn meestal de stalen of kunststof flessen die speciaal voor huishoudelijke en recreatieve doeleinden zijn ontworpen.
  2. Primagaz flessen: Sommige flessen van het merk Primagaz, die ook een 27mm aansluiting hebben.
  3. Benegas flessen: De Benegas Light flessen, die gemaakt zijn van kunststof en een 27mm clip-on aansluiting hebben.
  4. Propaan gasflessen met 27mm aansluiting: Andere merken die propaan gasflessen met een 27mm klepaansluiting aanbieden.

Het is belangrijk om te controleren of je gasfles inderdaad een 27mm klepaansluiting heeft voordat je deze regelaar gebruikt. Dit type regelaar past niet op gasflessen met andere soorten aansluitingen zoals de DIN-aansluiting of POL-aansluiting.

 

Menu sluiten
×
Buy for  50,00 more and get free shipping